Huur hoogwaardige veeg- en zuigmachines bij De Korne Reiniging

Verder lezen →Direct huren →
⸻ Lees meer

De verhuur van onze professionele wegdekreinigers.

Bij De Korne Reiniging bent u aan het juiste adres voor het huren van Ravo-veegzuigmachines. Onze eigen ervaren medewerkers bedienen deze machines met het doel om uw verharde terrein weer schoon op te leveren. De veegmachines van De Korne Reiniging zijn voorzien van een derde arm en een wegdekreiniger, die wij zelf hebben ontwikkeld en gebouwd.

De veegmachines zijn in te zetten bij verschillende situaties:

Bij ernstig vervuilde wegen
Voor, tijdens en na asfalteerwerkzaamheden
In evenementenhallen

We hebben ruime ervaring in het besturen van onze machines voor het borstelen van onkruid en vegen van bladeren, voornamelijk voor overheidsinstanties zoals de Provincie Zeeland, Gemeente Schouwen-Duiveland en diverse andere Zeeuwse gemeentes, bedrijfsterreinen en havenbeheerders.

Het huren van onze veegmachine is ook slim om te doen wanneer u op zoek bent naar een goede oplossing voor het reinigen van uw wegenbouwprojecten. Onze machines zijn ideaal voor vegen en hogedrukreiniging en bieden ondersteuning voor, tijdens en na asfalteerwerkzaamheden.

Een veegmachine is ook ideaal voor het vegen en reinigen van evenementenhallen vóór en na beurzen. Indien nodig reinigen we deze hallen met geurneutraliserende en bacteriewerende zeep.

Veegmachine De Korne Reiniging

Wilt u meer informatie over de verhuur van onze wegdekreinigers?

Neem contact op met een van onze deskundige adviseurs.

Reiniging van uw terrein, parkeerplaats of weg: wij verzorgen het.

Voor welk project u ook een veegmachine nodig heeft, bij ons bent u verzekerd van een schoon en begaanbaar terrein, parkeerplaats of wegdek. Huur een veegmachine met machinist en profiteer van een professionele reiniging.

⸻ Video bekijken

De voordelen

Snel & eenvoudig uw terrein weer schoon
Vergt minimaal handwerk
Ervaren machinist beschikbaar
Huren voor korte of lange periode mogelijk

Wij verhuren onze machines alleen met een machinist.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een veegmachine te huren met machinist. We zijn flexibel als het gaat om het plannen van een datum. Geen ervaring met het besturen van onze veegmachine? Geen probleem, een expert voert het werk vakkundig en professioneel voor je uit. De ervaren machinisten van De Korne Reiniging staan klaar om de klus voor u te klaren. Schakelt u onze machinisten in, dan bent u verzekerd van een snelle, veilige en professionele reiniging. Of u nu voor een korte of lange periode wilt huren, wij staan voor u klaar.

Direct huren →
Veegmachine De Korne Reiniging

Maak kennis met ons deskundige team

Wat in 2005 begon als een transportonderneming, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het vegen, borstelen en reinigen van allerlei soorten straatverharding. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere de overheid en wegenbouwers. Ons team bestaat uit specialisten met ruime ervaring en deskundigheid.

Naast het professioneel reinigen van terreinen, wegen en parkeerplaatsen, zijn we sinds een paar jaar ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van machineaanbouwdelen. Dit doen we voor zowel onze eigen machines als voor onze opdrachtgevers.

Over ons →

Onze recente projecten

In de afgelopen jaren hebben we al veel klanten mogen verblijden met onze diensten. We hebben al diverse reinigingsprojecten uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers. Kunnen we u ook op weg helpen? Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen. Dat doet u door te bellen naar Kees Lokerse op 06 11 07 39 95 of een mailtje te sturen naar info@dekornereiniging.nl.

⸻ Onze projecten