De Korne, uw partner in straatreiniging sinds 2005.

Voor professionele straatreiniging hoeft u niet meer verder te zoeken! Met jarenlange ervaring in reinigingsprojecten en het ontwerpen en bouwen van machineaanbouwdelen, is De Korne een betrouwbare partner. Schakel ons in en laat uw weg, terrein of parkeerplaats weer stralen!

Contact opnemen →
Snel schakelen en flexibel
Verhuur incl machinist beschikbaar
We bouwen alles in eigen beheer

‘’Dankzij de geweldige machines van De Korne was ons terrein binnen no time weer helemaal schoon. Hun deskundigheid, uitstekende service en flexibiliteit was precies waar we naar op zoek waren.’’

⸻ Onze projecten

Ontdek meer over ons ervaren team

We zijn in 2005 begonnen als transportonderneming, maar hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een groot bedrijf gespecialiseerd in professionele straatreiniging. Dit doen we voor onder andere de overheid en wegenbouwers. Huurt u een veegmachine van ons? Dan heeft u de mogelijkheid om een ervaren machinist van ons in te schakelen.

Naast de professionele straatreiniging kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige machineaanbouwdelen. Bij ons profiteert u van hoge kwaliteit, flexibiliteit, goede service en een snelle levering. Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Contact →

Eerdere projecten

De Korne heeft al talloze projecten uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers. Of u nu een machine wilt huren voor professionele reiniging of op zoek bent naar een onderdeel voor uw wegdekreiniger, wij helpen u graag op weg. Neem contact met ons op voor meer informatie of om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.

De Korne Reiniging