Schakel De Korne Machinebouw in voor de bouw en reparatie van uw wegdekreiniger

Verder lezen →Contact opnemen →
⸻ Lees meer

Reinig uw wegdek met de wegdekreiniger opbouw

Onze machineaanbouwdelen zijn ontstaan uit onze verhuur van veeg- en zuigmachines. Destijds was er geen compacte wegdekreiniger opbouw beschikbaar, waardoor we besloten hebben om deze zelf te gaan ontwikkelen en bouwen. Hierdoor worden deze nu in eigen beheer geproduceerd. Dankzij de wegdekreiniger opbouw bent u in staat om uw wegdek grondig te reinigen.

Zuigmond 1750 mm breed
Volledig gemaakt van roestvrijstaal 316
Binnen 5 minuten demontabel
Opbouw in onze eigen werkplaats
Kunststof achterdeksel blijft behouden
Voldoet aan de CE normering

De wegdekreiniger van De Korne Machinebouw is beschikbaar voor verschillende compacte veegmachines, zoals de Johnston C401, Bucher CityCat, Ravo 5 serie Euro 5 en Euro 6. De wegdekreiniger opbouw is ook geschikt voor gebruik op jonge gebruikte machines. Het is zelfs leverbaar voor de Bucher CityCat VR 50E, een 100% elektrisch model!

Wegdekreiniger de korne

Wilt u meer informatie over onze opbouwdelen of wegdekreiniger?

Neem contact op met een van onze deskundige adviseurs.

Ook custom aanbouwdelen of aanpassingen aan uw bestaande installatie.

Bij De Korne Machinebouw bent u ook aan het juiste adres voor maatwerk aanbouwdelen of aanpassingen aan uw bestaande installatie. Vertel ons wat uw wensen zijn, dan doen wij er alles aan om deze te realiseren!

⸻ Video bekijken

Inbouw specificaties

Mogelijkheid van een vlakstraalbalk zowel voor als achter de zuigmond.
Minimale achteruitsteek om de compactheid van de machine te behouden
Zuigmond volgt het wegdek vanuit het midden naar beide zijden tot 2,5%
Standaard achterklep wordt vervangen door een specifieke maatwerk achterklep, met geïntegreerde aansluitingen voor de reiniger.

Met onze maatwerkoplossingen bieden wij u de kans om uw wegdekreiniger te perfectioneren. Of u nu een onderdeel wilt toevoegen aan de machine of een reparatie nodig heeft, bij ons zit u goed. Van het toevoegen van een vlakstraalbalk tot het vervangen van de achterklep om optimaal te blijven presteren, u kunt bij ons terecht voor custom aanbouwdelen of aanpassingen aan uw bestaande installatie. Geef ons uw wensen door, dan maken wij de onderdelen helemaal op maat voor u.

Contact opnemen →
Bouw van de wegdekreiniger

Kom meer te weten over ons deskundige team

Kiest u voor De Korne Machinebouw, dan kiest u voor veel kennis, ervaring en professionaliteit. We zijn in 2005 begonnen als transportonderneming en inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is in het vegen, borstelen en reinigen van allerlei soorten straatverharding. Daarnaast ontwerpen en ontwikkelen we machineaanbouwdelen voor onze eigen machines en voor onze opdrachtgevers.

Dankzij onze ruime ervaring weten wij als ander hoe we u kunnen voorzien van de juiste machineaanbouwdelen. We schakelen snel, zijn flexibel en denken graag met u mee.

Over ons →

Onze recente projecten

Door de jaren heen hebben we al veel opdrachtgevers mogen verblijden met onze diensten. Bent u benieuwd naar mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met ons. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Bel naar +31 (0) 613 50 70 90 of stuur een mail naar info@dekornemachinebouw.nl. Wij staan klaar voor al uw vragen!

⸻ over ons